Logotyper, Webdesign, Trycksaker, Sociala medier, Visitkort, Grafiska Profiler, Reklam, Banners, Brevpapper, Företagspresentationer, Varumärkesbyggande, Sökmotoroptimering.

Behöver du hjälp med ditt företags marknadsföring via nätet?

Portfolio Hemsidor, Logotyper och grafisk design
Konsulter portfolio2 portfolio3 portfolio4

Konsulter med spetskompetens

Genom att fungera som brygga mellan IT och verksamheten, anpassar vi IT-systemen till verkligheten och inte tvärtom

Optimera dina processer och öka effektiviteten.

Våra konsulter har förmågan att se mönster i komplexitet, hitta den bästa vägen och skapa en strategi framåt

Kravinsamling, Behovsanalys och Prioritering

Identifiera de krav som ger mest värde för pengarna samt de krav som är förknippade med störst risker. .

Den roligaste arbetsgivaren

Hos oss är du inte bara en konsult - hos oss är du en del av oss

themed object

get in touch

Din personliga markandsföringskanal

Idag vill allt fler ut i den digitala världen och många känner sig stressade för att inte missa tåget. Om du inte kan, vill eller hinner - anlita oss!

Strategi och analys inför digitalt varumärke

Syns du inte, så finns du inte! Men att försöka synas utan att ha en strategi som är baserad på verksamheten och dess processer, är som att elda för kråkorna. Då kan du lika gärna låta bli.

Med ett ben i verksamhetsutveckling och ett ben i den digitala världen har Winberg IT en styrka som inte kan mäta sig med vanliga media byråer. Vi är experter på båda områdena och tillsammans blir de oerhört effektiva för digitalt varumärkesbyggande.

Man ska undvika att försöka stressa fram satsningar i Sociala Medier. Aktiviteterna man gör ska stödja varandra och förr eller senare leda till affärsnytta. Därför är det A och O att ha en klar och tydlig strategi - vilka medier ska företaget vara i, hur stödjer företaget sitt varumärke i olika formerna, hur ska företaget hantera och ta tillvara på positiv och negativ kritik, hur bygger företaget upp ett starkt, genuint och synligt digitalt varumärke?

Vi har olika färdiga paketerbjudanden för olika företags behov.
Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi tittar mer ingående på just din strategi och vision. Och glöm inte - vi bjuder på fikat!

Relationsbyggande i sociala media

Internet är ingen fluga och sociala medier är här för att stanna. Grundläggande för företag som vill synas och agera i sociala medier är att förstå mediet. Sociala medier bygger allt mer på relationer och det är på många sätt samma mekanismer som gäller mellan individer som gäller mellan individer och företag.

Alla branscher kan dra nyttan av sociala medier. Det gäller bara att veta hur man anpassar relationsbyggandet för just sin bransch och förstår vad man kan göra och även vad man inte bör göra.

”– Kunderna har alltid pratat med varandra, den stora skillnaden är inte att fler kunder kan lyssna till varandra, utan att du som företagare nu äntligen kan höra vad de säger. ”

Hemsidor

Det tog bara en tjugondels sekund för dig att skaffa dig ett första intryck av den här hemsidan. Ett intryck som du sedan omedvetet gör allt för att bekräfta. Eftersom vi arbetar med mediestrategi, gäller det att all synlighet talar samma språk. Det är de små detaljerna som tillsammans skapar helheten.

Tekniskt sett är det lätt att sätta upp en hemsida och tekniken är bara ungefär 10% av jobbet. Övriga 90% handlar om allt som gör en hemsida attraktiv och säljande. 

Det är viktigt att även hemsidan speglar företagets kommunikations-strategi. Genom att kombinera verksamhetsprocesserna skapar man undermedvetet en harmonisk plats där besökarna får en positiv upplevelse.

En väldesignad hemsida blir ett stort och synligt skylfönster där du får möjlighet att locka in dina kunder till affärerna. Vi vill få dina kunder att hitta dig på internet, vi ser till att de besökare som hittar till er hemsida via google eller andra sökvägar konverteras till en affär.

Logotyp

En logotyp är en av de tyngsta byggstenarna i ett företags varumärkesbyggande. Logotypen ska andas din företagskultur. Den ska vara relevant, tidlös och klara av att bära de associationer företaget vill förknippas med.

Kunskap och engagemang är några av nyckelfaktorerna i arbetet med att få fram en unik logotyp. Winberg IT lägger stor vikt vid research- och analysfasen. Vi vill träffa personalen, prata med de anställda, ta del av kulturen och kombinera detta med affärsprocesser och företagets vision. Det gäller att skapa rätt känsla!

Resultatet ska fungera ledigt i hela företagets grafiska profil – från visitkort till digital marknadsföring. Den ska passa på trycksaker, stora som små, på hemsidan, reklamblad och i kontorets interiör/exteriör. Logotypen är varumärkets signatur och har fortfarande samma funktion som när krukmakaren satte sitt märke på krukan - den här har jag gjort, det här säger jag, den här äger jag.

Grafiska trycksaker

Grafiska trycksaker är ytterligare ett sätt att stärka företagets varumärke. Vi designar företagspresentationer på CD inkl. CD-omslag, dina visitkort, reklamblad och mässmaterial, broschyrer och flyers, almanackor och vykort.

Vi paketerar allt enligt tryckeriernas krav och ser till att er grafiska manual följs noga i allt vi producerar. Har ni ännu ingen grafisk profil utarbetad, hjälper vi självklart till att ta fram en.

Winberg IT samarbetar med flera kända tryckerier och kan således erbjuda förmånliga priser tillsammans med hög kvalitet.

 

slide up button